Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Freewell
Cod produs: osmopocket06
Disponibilitate: Lipsa stoc
599 Lei

Free shipping

Filtre Freewell pentru DJI Osmo Pocket - ALL DAY - 8 Pack

Kitul DJI Osmo Pocket All Day Kit de la Freewell este o alegere excelenta pentru fotograful profesionist si fotograful care are nevoie de filtru pentru toate situatiile din zi. Este, de asemenea, solutia perfecta pentru cinematografii profesionisti pentru a obtine filmari aeriene cinematice, cu echilibrul corect de contrast si de culori.

Filtrele de buzunar DJI Osmo All Day 8 Pack de la Freewell sunt alcatuite din 8 filtre ale obiectivelor camerei video, care sunt esentiale pentru captarea imaginilor si imaginilor de inalta calitate in toate tipurile de conditii de lumina naturala. Acest pachet contine filtre ND (Neutral Density), care sunt utile pentru incetinirea vitezei de declansare a camerei, prin limitarea cantitatii de lumina care intra gradual in obiectivul camerei. Filtrul CPL (Circular Polarized Lens) functioneaza pentru a preveni reflexiile nedorite din exterior in exterior, cum ar fi ferestrele, corpurile de apa si zapada, pentru a afecta calitatea imaginii. Filtrele hibride - ND / PL - incorporeaza caracteristicile excelente ale filtrelor ND si PL pentru a oferi fotografii si clipuri video clare in timp ce filmati in aer liber.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori