Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Elistair
Cod produs: e-safe
Disponibilitate: Pre-Order

Free shipping
Statie inteligenta de incarcare Safe-T pentru drone profesionale - Elistair

Safe-T este o statie inteligenta de legatura industriala pentru UAV-uri, oferind capacitate de observare persistenta in timp real, cu o gama larga de drone si sarcini utile.
Solutia prezinta un sistem patentat inteligent de gestionare a legaturii, controlat de computer, complet programabil si functionabil de la distanta.

  • Performante exceptionale (putere, greutate, viteza de date si usurinta de utilizare)

  • Functii de siguranta si monitorizare prin aplicatia smartphone T-Monitor

  • Proiectat pentru cele mai solicitante misiuni, Safe-T a fost aprobat pentru zboruri legat de Autoritatea Aviatiei Civile a Frantei; DGAC si a fost implementat cu succes de guverne, servicii publice si companii industriale din peste 30 de tari.

Performanta remarcabila
Compatibil cu toate retelele electrice nationale, Safe-T integreaza micro-legatura ultra-usoara patentata Elistairs, pentru a alimenta cu putere continua o gama larga de drone. Cu managementul inteligent al puterii, caracteristicile de siguranta si raportul gram / watt de frunte, Safe-T are mii de ore de zboruri fiabile inregistrate pe tot globul.
Modulul nostru compact de aer se integreaza usor cu drona dvs., permitandu-va sa treceti de la zborul legat la baterie, daca este necesar. Cu gama larga de kituri de adaptare, puteti utiliza Safe-T cu diverse drone.

Siguranta si conectivitate
Securizat printr-o baterie de siguranta UPS, micro-legatura Safe-T este blindata cu kevlar pentru a rezista la peste 1.500 de Newtoni de tractiune si ofera, ca optiune, un transfer de date neinflamabil si inamibil de până la 200Mb/s.
Integrat cu diversi senzori, Safe-T isi verifica continuu starea si foloseste proceduri de siguranta in caz de anomalii. Un modul WIFI incorporat transmite starea sistemului catre aplicatia Elistair T-Monitor, permitand operatorului sa isi monitorizeze operatiunile de pe o tableta sau computer.
Sistemul permite misiuni mai sigure in scenarii complexe, asigura o protectie sporita echipamentelor si oamenilor din jur si a fost certificat in conformitate cu legile aviatiei civile.

Demonstratie pe teren
Desfasurat la nivel mondial de catre utilizatorii finali din 2014, Safe-T este cu adevarat dovedit pe teren. S-a muncit din greu pentru ca aceasta unealta puternica sa fie robusta, compacta, usor de utilizat si usor de implementat pe teren de catre un singur operator. Sistemul este proiectat pentru a fi transportat usor si in siguranta.
Safe-T incorporeaza un software proprietar, cu legi de control reglate fin, care limiteaza impactul micro-legaturii pe zborul dronei si previn imbarcarile sau uzura cablului.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori