Aboneaza-te la newsletter
Plata securizata cu cardul

`

Mavic Pro

Descriere produs

DJI Mavic Pro

Noua Drona DJI MAVIC PRO este varful apogeul tehnologiei de la DJI. Nu va lasati pacaliti de dimensiunile reduse. DAJI MAVIC PRO inglobeaza cele mai noi si fascinante tehnologii intr-o carcasa portabila. Transforma cerul intr-un teren de joaca. Este atat de simplu. Cu ajutorul a 24 de procesoare DJI MAVIC PRO depaseste toate standardele actuale. Un nou sistem de transmitere aproape dubleaza raza de actiune si transmitere. DJI MAVIC PRO vine la pachet cu o noua camera 4K si un nou gimbal stabilizator pe 3 axe.

Zboara kilometri intregi direct din buzunarul tau.

Cu ajutorul noilor tehnologii, DJI MAVIC PRO are acum o raza de zbor de 7km. In acelasi timp transmite FULL HD la 1080p catre telecomanda streaming-ul. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul ultimelor tehnologii OCUSYNC cu care DJI MAVIC PRO este dotata.

Elimina accidentele

Flight Autonomy este un sistem integrat de senzori pin DJI MAVIC PRO care citeste si evita in timp real obstacole aflate pana la 15 metri de tine. Pe langa asta iti asigura o viteza maxima de 36 km/h cu sistemul de evitare activ. In acelasi timp, sistemul asigura un zbor foarte precis precum si aterizare automata in puctul de decolare.

Autonomie marita

Fata de majoritatea dronelor DJI MAVIC PRO dispune de noile baterii inteligente care asigura o durata de zbor de pana la 27 minute.

Filmeaza stabilizat si fara compromisuri

 

DJI MAVIC PRO este singura drona din clasa ei care are un gimbal stabilizat pe 3 axe pentru filmari netede si cu precizie extraordinara. In acelasi timp poti face fotografii clare in cele mai dinamice situatii.

Cua ajutorul senzorului 4K ai la mana ta rezultate exceptionale fie ca filmezi la 30 cadre pe secunda fie ca faci fotografii.

Esti un profesionist

Inca o inovatie o putem gasi pe DJI MAVIC PRO. Sistemul Active Track (mode de urmarire automat) elimina necesitatea unui echipe de oameni atunci cand doresti sa urmaresti un subiect. Selectarea subiectului se face direct de pe ecranul dispozitivului Mobil iar DJI MAVIC PRO va urmari subiectul automat. In plus poti opta pentru urmarire pe oricare dintre cele 3 axe sau 4 directii dar ai si optiunea de a orbita in jurul subiectului.

Tot aici ai trei moduri intre care poti alege:

Urmarire: Drona urmareste subiectul din fata sau spate dar poate si orbita in jurul sau.

Profil: Drona zboara pe langa subiect.

Spotlight: Drona mentine subiectul in permanenta in mijlocul imaginii

Fa-ti un selfie

DJI MAVIC PRO are implementat inca un sistem inovativ. Gesture Mode iti face o poza imediat in momentul in care faci o miscare de salut catre drona.

In acelasi timp ai optiunea de control fin pentru a mentine drona DJI MAVIC PRO extrem de stabila la punct fix.

Mentinerea Inaltimii

DJI MAVIC PRO isi poate mentine inaltimea tot timpul separat de relieful accidentat sau poate sa pastreze o anumita distanta intre ea si subiect.

 

DJI Mavic Pro - Drona Portabila cu Gimbal 3D si camera 4K, 12MPx
DJI Mavic Pro - Drona Portabila cu Gimbal 3D si camera 4K, 12MPx Drona DJI Mavic Pro este pliabil..
Drona DJI Mavic Pro - PLATINUM , Video 4K, Foto 12MPx, 30min zbor + Husa DJI si Card 64GB Sandisk cadou
Drona DJI Mavic Pro - PLATINUM (4K) O rezistență nouă și îmbunătățită, combinată cu un zbor mai..
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Producatori