Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: dji-agras-mg-1p
Disponibilitate: Lipsa stoc
99.990 Lei

Free shipping


Seria DJI Agras MG-1P  - Drona pentru agricultura

Modul de control multi-aeronave - Eficienta dubla si domeniu de control


Un singur controler MG-1P poate controla simultan pana la cinci aeronave MG-1P, dubland eficienta operatiunilor cu un singur pilot. Aceasta noua telecomanda inteligenta extinde domeniul de control de pana la 3 km si accepta transmisia video de inalta rezolutie in cadrul acelei game, asigurand siguranta zborului. Noua telecomanda accepta, de asemenea, comunicatii wireless 4G, o baterie interschimbabila si un nou design de antena, oferind si mai mult confort pentru operatiile zilnice.

Camera FPV - Siguranta cu viziune


Seria MG-1P sunt echipate cu camere cu unghi larg de 123 ° FOV care transmit transmisii clare, orientate spre fata. Pentru operarea pe distante lungi, afisajul incorporat al telecomenzii indica informatii privind evitarea obstacolelor pentru a asigura siguranta. Cu ajutorul alimentarii camerei FPV, utilizatorii pot inregistra fara efort puncte A / B sau puncte de referinta, marind acuratetea si eficienta muncii.

Performanata zborului - Stabil, fiabil si fara griji


Cu opt rotoare, seria MG-1P Drones Agriculture utilizeaza algoritmi avansati de propulsie si control pentru a asigura siguranta zborului chiar daca un brat sau motor se rupe in timpul zborului. Sistemul de antrenare a motorului are un mecanism redundant de comunicare care permite sistemului sa redirectioneze semnalele de control in timpul functionarii, daca este necesar.

Radar modernizat de inalta precizie - Siguranta completa


Sistemul radar imbunatatit al MG-1P integrează cele trei radare de detectare a terenului de inalta precizie de la aeronavele anterioare MG-1S cu un radar de evitare a obstacolelor. Acest lucru dubleaza sensibilitatea la detectare si permite detectarea multi-directionala, crescand in mod semnificativ capacitatea aeronavei de a detecta obstacolele si de a urmari automat terenul. MG-1P poate detecta linii electrice de ordinul centimetrilor de la pana la 15 m distanta. Aceasta protejeaza aeronava nu numai de liniile electrice, ci si de ramurile copacilor si de alte obstacole comune. Senzarea si evitarea activa a obstacolelor functioneaza in timpul zilei sau in timpul noptii fara a fi influentata de lumina sau praf. In plus, gradul de protectie Ingress de la sistemul radar a crescut la IP67, facand sistemul sa fie si mai rezistent la murdarie, resturi si apa.


MG-1P RTK - Precizie de pozitionare cu rezistenta la interferente


MG-1P RTK este alimentat de tehnologia de navigare si pozitionare D-RTK de mare precizie, care ofera pozitionarea pe centimetri, care este esentiala pentru aplicatiile industriale. Tehnologia de cautare cu directie duala a antenei ofera o rezistenta puternica impotriva interferentelor electromagnetice, asigurand siguranta zborului chiar si atunci cand avionul zboara in apropierea liniilor de inalta tensiune sau in alte medii complicate. MG-1P RTK functioneaza in tandem cu o noua statie de baza si cu D- RTKTM, care primeste date de pozitionare de la modulul RTK de la bord pentru a masura cu precizie campurile si transmite rezultatele la telecomanda pentru o planificare precisa.

MG APP 2.0 - Moduri de funcționare practice și puternice
Modul de control multi-aeronave


Au fost adaugate noi moduri de functionare in aplicatia MG v2.0. Modul de control multi-aeronave este usor si intuitiv, imputernicind pe deplin utilizatorii sa controleze mai multe aeronave cu o singura telecomanda. Un alt mod de operare nou este Turning Banked, care utilizeaza rute de zbor optimizate si mareste eficienta de lucru cu pana la 20%. In afara de noile moduri, modul de functionare a traseului A-B, modul de operare manuala si modul de functionare manuala. Plus sunt totusi disponibile pentru a permite o multitudine de optiuni de control.
Pachetul de solutii pentru agricultura 2.0

Pachetul de solutii pentru agricultura 2.0 este o solutie completa pentru producatorii de aeronave pentru agricultori. Se compune din controlorul de zbor A3-AG 2.0 / N3-AG 2.0, unitatea de management agricol (AMU), o pompa de livrare, radare cu microunde de inalta precizie, un controler industrial personalizat, un debitmetru si sistemele de propulsie din seria E. De asemenea, este inclusa noua platforma de management a agriculturii DJI si un modul radar de evitare a obstacolelor de mare precizie. Pachetul de solutii pentru agricultura 2.0 permite producatorilor sa dezvolte platforme de zbor dedicate si personalizabile si sa se adapteze diferitelor nevoi, medii si cerinte.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori