Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Simtoo
Cod produs: dr-simtoo
Disponibilitate: Lipsa stoc
1.990 Lei

Free shipping
Drona SimToo DragonFly, Pliabilă, Brăţară transmiţător cu funcţie de urmărire, Cameră 4 K, Gimbal

Prima dronă din lume ce se poate plia

DragonFly este primul model de dronă cu braţe din fibră de carbon ce se poate plia astfel încât să încapă într-o carcasă de tip HardShell. Asamblarea acesteia durează doar câteva minute. Este de mărimea unei tablete, cu greutate redusă şi design compact, face ca transportul acesteia să nu fie o povară.

Urmăreşte-mă

Cu funcţia GPS din ceas, drona Dragonfly te va urmări automat oriunde te-ai deplasa. Drona te va urma chiar dacă alergi sau dacă eşti pe bicicletă. Drona Dragonfly va analiza orientarea ta şi va ţine camera astfel încât să te menţină tot timpul în câmpul ei vizual. Cei 20 m/s fac ca drona Dragonfly să fie cel mai bun tracker pentru înregistrări sport.

Atenţie - Drona este gândită astfel încât să fie utilizată împreuna cu ceasul în funcția de urmărire, din acest motiv telecomanda nu este inclusă în pachet, dar se poate achiziționa separat. 

 

Review and Unboxing:

Drona SimToo DragonFly, de producţie chinezească a uimit pe toată lumea la prezentarea ei în această iarnă. Promite să îndrepte toate neajunsurile dronelor anterioare. Ne referim aici la dimensiunile mari, baterie cu durată insuficientă de zbor, instalare greoaie şi funcţii de bază la îndemână fără a mai fi necesară telecomanda.

Pachetul dronei

 • corpul dronei cu baterie de tip plug-in şi leduri de avertizare, braţe de carbon ce se pot strânge la acţionarea unor clapete.
 • încărcător pentru baterie şi cabluri, inclusiv mini-USB pentru telecomandă.
 • controler cu funcţiile de bază şi GPS încorporat.
 • Gimbal pe 2 axe şi o cameră video sport capabilă 1080 cu 60 cadre pe secundă.
 • 4 elice din plastic cu capete colorate pentru o asamblare facilă.
 • Geantă pentru transport.
 • Opţional se poate lua o telecomandă separat, sau un element pentru poziţionarea gimbalului cu stativ.

 

Calitatea dronei este bună, construită din materiale uşoare şi rezistente. Instalarea iniţială şi conectarea nu sunt chiar atât de uşoare pe cât se laudă producătorul, dar cu informaţiile necesare se poate face în scurt timp. Este foarte uşor de transportat, putând fi uşor introdusă într-un rucsac pentru a fi folosită în călătorii sau sporturi, unde greutatea şi utilizarea cu uşurinţă sunt elemente cheie.

Specificaţii

 • 4 motoare brushless
 • Funcţie pentru decolare, urmărire, zbor la punct fix, panoramă şi coborâre de urgenţă.
 • 2,4GHz Transmiţător cu GPS integrat.
 • Acumulatori incluşi cu încărcare prin USB.
 • Timp de zbor până la 30 de minute.
 • Greutare 1,2 Kg.

Modelul este disponibil în câteva culori (negru, roşu, albastru sau violet), camera dispune de o aplicaţie compatibilă cu mobilele prin conectare Wifi. Calitatea acesteia nu este grozavă, iar meniul este în chineză, însă gimbalul permite orice tip de cameră sport mai performantă. Astfel modulul de FPV este posibil în raza de acţiune a reţelei. Să nu uităm că această dronă este pentru proximitate şi nu pentru zbor la altitudine şi explorare. 

 

Distanţa cu ajutorul ceasului GPS este de până la 20 de metri, iar cu telecomanda aceasta poate fi controlată până la 500 de metri. Specificaţiile sunt impresionante pentru un echipament ce iese din sfera jucăriilor, dar se pretează oamenilor mari. Totodată trebuie luat în calcul şi faptul că nu îţi va trebui o perioadă de învăţare şi adaptare la acest tip de zbor care poate fi dificil uneori, cu riscuri ca atare. 

Noi recomandăm însă ca instalarea să fie făcută cu grijă, citind instrucţiunile şi urmărind tutorialele. Condiţiile de zbor să fie prielnice, cu vânt moderat, umiditate redusă şi spaţiu deschis. Din punctul nostru de vedere camera trebuie înlocuită dacă doriţi imagini mai bune şi indicat ar fi să achiziţionaţi încă o baterie de rezervă.

Una peste alta avem în faţă un produs revoluţionar ce umple spaţiul lăsat de dronele profesionale din lumea călătoriilor şi a sportului. Încearcă să îndrepte neajunsurile şi să ofere o alternativă viabilă pentru filmarea de aproape şi de ce nu maximul în materie de selfie.

 

 

 

Procedurile de înregistrarea la AACR le puteti gasi AICI.

 

Drone
Distanta de zbor 300-1000 m
Senzori de coliziune Nu
Timp de zbor 20-25 minute
Transmisie in timp real Da
Urmarire Da
Marca SimToo
Rezolutie video 4K
Rezolutie foto 16MP
Gimbal Da
Technical
GPS GPS/GLONASS
Senzori disponibili GPS / Giroscop / Barometru / Magnetometru / Accelerometru

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori