Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Walkera
Cod produs: x350pro-01
Disponibilitate: Lipsa stoc
2.200 Lei

Free shipping

Drona Walkera QR X350PRO – GPS

 
Walkera QR X350PRO este o dronă cu o autonomie de 25 de minute, care poate fi controlată până la 2 KM.
 
Opţional se poate adăuga camera video iLook+ Full HD 1080P. Imaginile pot fi redate în timp real atât pe transmiţător cât şi pe tabletă sau pe telefon.

 

Descriere:

Walkera QR X350PRO Quadcopter este dotat cu o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect atât pentru fotografii aeriene cât şi pentru hobby deopotrivă.

Aterizarea este ușoară, cu buton de revenire acasă şi sistem GPS de menţinere a altitudinii și stabilizare. QR X350PRO este perfect pentru utilizatorii de toate nivelurile de experienţă. Are mai multe moduri de zbor pentru a se potrivi oricărui tip de utilizator, de la începător până la avansat, acest quad fiind capabil să execute cascadorii, sau pentru cineaşti poate capta imagini aeriene uimitoare cu uşurinţă, folosind sistemul video (opțional, se poate folosi şi GoPro). Oricine poate avea succes cu acest simplu de utilizat Quadcopter.

Fiecare detaliu de funcționalitate a fost examinat cu atenție pentru a oferi o calitate şi un preț care rivalizează cu DJI Phantom 2.

QR X350PRO dispune de un senzor de altitudine sporită, care foloseşte tehnologia GPS pentru a permite poziționarea exactă și, la rândul său, stabilizând poziția de așteptare. La apăsarea unui buton sau la pierderea semnalului, QR X350PRO va reveni la locația de decolare și va ateriza. Comparând caracteristicile şi preţul cu ale altor drone, Walkera este susținută de o calitate superioară dovedită. Este foarte ușor să observăm că QR X350PRO devine rapid unul dintre cele mai performante quadcoptere de pe piață.

Detalii tehnice:

Main Rotor Diameter: 582mm
Main Rotor Blade Length: 232mm
Length: 289mm
Width: 289mm
Height: 205mm
Brushless Motor spec: WK-WS-28-008C
Brushless ESC spec: WST-15A(G/R)
Radiocomandă (opţional): DEVO 7, DEVO 10, DEVO F7(5.8G) FPV
Battery: 11.1V 5200mAh LiPo
Flight Time: 25-35 mins
GPS control system: DEVO-M
Control Range: 1km-2km
Video Range: 500m-1km
Brushless Gimble(option): G-2D
5.8G camera(option): iLook Camera 1920x1080P

Această variantă NU conţine radiocomandă, cameră sau gimbal.

 

Suntem Reprezentantul Oficial şi Unic Importator autorizat din România al companiei Walkera, unul dintre cei mai mari producători de drone din lume.

În anul 2015 am deschis la Cluj primul service autorizat Walkera din România, care permite remedierea într-un timp de 5-7 zile a oricărei probleme, atât software cât şi hardware.

 

Procedurile de înregistrarea la AACR le puteti gasi AICI.

 

Drone
Distanta de zbor 300-1000 m
Senzori de coliziune Nu
Timp de zbor 20-25 minute
Transmisie in timp real Da
Urmarire Da
Marca Walkera
Gimbal Da
Technical
GPS GPS/GLONASS
Senzori disponibili Giroscop, Accelerometru, barometru, stabilizator, altitudine

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori