Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
PowerVision
Cod produs: pv03
Disponibilitate: Lipsa stoc
5.449 Lei

Free shipping
Drona cu camera autonoma PowerEgg X, gimbal 3 axe, 4K60fps UHD, Inteligenta artificiala, Recunoastere faciala, Autonomie zbor 30 min

Acest produs se aduce pe baza de precomanda.

Acest dispozitiv poate fi folosit ca drona sau simplu, camera de filmat.Modul autonom de camera personala cu inteligenta artificiala
PowerEgg X dispune de capacitati puternice de recunoastere a fetei. Precizia recunoasterii fetei sale este îmbunatatita continuu prin tehnici de invatare, pentru a urmari obiectul atunci cand faceti o fotografie sau inregistrati un videoclip. In plus, modul inteligent composition mode este disponibil pentru fotografii generale si selfie-uri pentru a imbunatati experienta de fotografie.

Remote Sound Pickup
PowerEgg X este echipat cu tehnologia SyncVoice de la PowerVision. SyncVoice poate inregistra sunetul foarte clar cu ajutorul microfonului smartphone-ului tau sau al castile wireless si poate sincroniza automat sunetul cu imaginile captate.

Recunoastere faciala & Deep learning
Modul de invatare profunda (Deep learning) al PowerVision este construit pe date globale neidentificabile, care suporta si ajuta recunoasterea faciala si automatic composition sa se adapteze la o diversitate de caracteristici faciale ale oamenilor. Apoi, ofera o recunoastere precisa, eficienta, cu unghi unic, de la distanta si blocarea pe subiectul selectat. Recunoasterea faciala va deveni din ce in ce mai inteligenta si precisa prin invatarea profunda continua si prin modernizarea oficiala a firmware-ului.

Modul Automatic Composition te va pune mereu in centru
Camera dispozitivului PowerEgg X urmareste un camp vizual de pana la 170 grade. Indiferent daca este vorba despre un selfie in interior sau o scena de sport in aer liber, PowerEgg X poate captura imaginile dorite. In plus, dispozitivul isi aminteste automat un subiect. Chiar daca subiectul se deplaseaza dincolo de campul vizual si apoi se muta din nou, PowerEgg X il va urmari.

Control prin gesturi
Prin invatare profunda conceputa pe o baza de date de gesturi, PowerEgg X accepta recunoasterea inteligenta multi-gest pentru fotografii, videoclipuri, urmarirea subiectelor si fotografii de grup.

Mod de fotografiat portabil
PowerEgg X nu este doar o drona, ci este si o camera cu gimbal de mana. Cand treceti in modul de mana, PowerEgg X poate captura momentele frumoase ale vietii oricând, oriunde, folosind gimbalul sau de stabilitate mecanica triaxiala si camera autonoma cu inteligenta artificiala.


Specificatii

Camera cu inteligenta artificiala

Drone mode

Gimbal pe 2 axe

Camera UHD, 4k 60fps

Senzor: 1/2.8 inch CMOS

Procesor cu inteligenta artificiala, 13-core multiprocesor, 5-core high-performance CPU+single-core GPU+4-core DSP+dual-core network engine booster + single-core MCU

Recunoastere faciala

SyncVoice

Autonomie zbor: 30 min.

Autonomie camera mode: aprox. 3.5h

Live Streaming pe o varietate de platforme

Rezistenta la vant (10m/s)

Aterizare si initiere zbor de pe apa

Distanta de transmisie: aprox. 5 km.

Rezistenta crescuta la apa: Dispozitivul poate zbura chiar si in conditii crunte ale vremii (cu accesoriile rezistente la apa din pachetul Wizard).

Drona dispune de senzori pentru a detecta si evita obstacolele, dar si pentru o aterizare precisa

Control si editare fotografii prin aplicatia dedicata Vision+ 2

Greutate: aprox. 544g

Viteza maxima (drone mode): aprox. 60km/h

Memorie interna: 6GB

Suporta microSD: max 128GB

Capacitate baterie: 3800 mAh


Pachetul contine:

 x PowerEgg X
1 x Controller
1 x Snur pentru incheietura
1 x Set intreg de brate si elice
3 x Set elice de rezerva
1 x Baterie inteligenta
1 x Baterie inteligenta de rezerva
1 x Incarcator inteligent
2 x Carcasa waterproof
1 x Landing pad pentru aterizarea pe apa

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori