Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Jjrc
Cod produs: jjrc-09
Disponibilitate: Lipsa stoc
390 Lei

Free shipping
Drona JJRC - H11C, Cameră HD 1280x720P cu unghi ajustabil din telecomandă
  • Drona H11C produsă de JJRC are toate caracteristicile unei aeronave construită pe 4 axe, având o fiabilitate foarte bună în aer. Minidrona dispune de o tehnologie 2,4 G cu ajutorul căreia controlul asupra aparatului de zbor devine mult mai uşor, dar în acelaşi timp precis. H11C poate fi controlată de la o distanţă de până la 300 de metri.​
  • Timpul de încărcare este de aproximativ 3 ore. Aeronava fiind dotată cu o baterie 3.7 V, având puterea de 1100mAh, este capabilă să zboare până la 10 minute, captând cele mai interesante peisaje cu ajutorul camerei HD 720P. Unghiul camerei poate fi controlat din telecomandă, o inovaţie pentru JJRC.

  • H11C are instalate lumini pentru modul nocturn, aşadar în momentul în care decideţi să zburaţi pe timp de noapte, aeronava o să arate asemenea unei stea strălucitoare pe cerul întunecat.

  • Ca funcţie specială, drona are funcţia GoHome (întoarcere acasă) prin acţionarea unui buton din telecomandă.

  • Dimensiunile dronei sunt mici, mai exact 33.0 x 33.0 x 8.5 cm, aşadar are o stabilitate foarte bună în aer, având posibilitatea de a se rostogoli 360 de grade, ajutând să captezi cele mai nebune momente.

 

Technical
Senzor video 720p HD
Senzori disponibili Giroscop, accelerometru, stabilizare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori