Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: agrast16
Disponibilitate: Pre-Order

Free shipping

Drona Agras T16 RTK, Rezervor 16L, Radar imagistica DBF, Inteligenta Artificiala

Acest produs se aduce doar pe baza de precomanda.

Putere optimizata. Performanta inegalabila.

Drona Agras T16 are o structura generala imbunatatita, cu design modular si suporta cea mai mare sarcina utila si dispune de cea mai mare latime de pulverizare intalnita vreodata la o drona agricola DJI. Cu un hardware puternic, un motor AI si o planificare de operare 3D, T16 aduce eficienta functionarii la un cu totul alt nivel.

Structura revolutionata. Functionare de incredere.

Noul design modular al modelului T16 simplifica asamblarea si accelereaza intretinerea zilnica. Un rating IP67 ofera o protectie fiabila pentru componentele cheie ale dronei. Aeronava este usoara, dar durabila, realizata din compusi din fibra de carbon ce poate fi pliată rapid la 25% din dimensiunea initiala, ceea ce face transportul cat mai usor posibil. Atat bateria, cat si rezervorul de pulverizare sunt usor de schimbat, imbunatatind semnificativ eficienta alimentarii cu energie si a lichidului.

Sarcina utila mai mare. Eficienta sporita.

Sustinut de performanta sa extraordinara de zbor, rezervorul de pulverizare T16 poate transporta pana la 16 L, iar latimea de pulverizare a crescut pana la 6,5 m. Sistemul de pulverizare are 4 pompe de livrare si 8 stropitoare cu o viteza maxima de pulverizare de 4,8 L / min. T16 poate pulveriza 10 hectare, cate 1 pe ora. Sistemul de pulverizare are de asemenea un debitmetru electromagnetic complet nou, oferind mai multa precizie si mai multa stabilitate decat debitmetrele conventionale.


Sistem puternic. Siguranta sporita.

Noul sistem modular electronic-aerian al dronei T16 are IMU si barometre duale si adopta un proiect de redundanta a semnalului de propulsie pentru a asigura siguranta zborului. Sistemul GNSS + RTK cu dubla redundanta accepta pozitionarea la nivel de centimetru. De asemenea, suporta tehnologia cu dubla antena care ofera o rezistenta puternica impotriva interferentelor magnetice.


Radar modernizat. Functionare mai usoara.

Sistemul cu radar modernizat poate simti mediul de functionare in timpul zilei sau in timpul noptii, fara a fi afectat de lumina sau praf. Acesta a imbunatatit mult siguranta zborului cu evitarea obstacolelor inainte si inapoi si un FOV orizontal (camp de vedere) de 100 grade, dublu fata de dronele agricole DJI anterioare. De asemenea, poate detecta unghiul unei pante di se poate regla automat la ea chiar si pe un teren montan. Acest sistem inovator de radar adopta tehnologia Digital Beam Forming (DBF), care suporta imagini 3D, care simte eficient mediul si ajuta la ocolirea obstacolelor.


Control prin telecomanda. Siguranta cu viziune.

Drona T16 suporta tehnologia de transmisie OcuSync 2.0 HD care extinde distanta de control la 3 km. De asemenea, dispune de o camera FPV cu unghi larg si reflectoare de lumina care pot monitoriza operatiunea aeronavei pe timpul zilei si pe timpul noptii, si asigura siguranta in timpul zborului.


Nevoi diferite. Moduri diferite.

Drona ofera diferite moduri pentru sol plat, munti si livezi, pentru a satisface toate nevoile operationale. Pana la cinci aeronave T16 pot fi controlate simultan de o singura telecomandă T16, dubland eficienta functionarii cu un singur pilot.


Munti

Un sistem remarcabil de propulsie si tehnologia de detectare a unghiului de panta fac usor operarea pe terenuri montane.Livezi

Utilizati drona T16 cu DJI Terra pentru a construi un model 3D al zonei de operare si pentru a identifica pomii fructiferi cu tehnologia AI. Apoi, creati planuri de operare 3D in functie de distributia arborilor si altitudine.


Teren plat

Modul de operare manuala, modul de operare a traseului A-B si modul de operare a traseului sunt disponibile pentru a acoperi cele mai multe nevoi operationale.Solutie cuprinzatoare. Functionare inteligenta.

DJI Agriculture se angajeaza sa eficientizeze fluxul de lucru al protectiei culturilor. Cu drone si instrumente eficiente, solutia agricola a DJI simplifica foarte mult operatiunile, imbunatateste eficienta si creste modernizarile industriale.


Baterie inteligenta si incarcator pentru baterie

Pana la patru baterii pot fi incarcate simultan. Cand utilizati modul de incarcare rapida cu un singur canal, o incarcare completa dureaza doar 20 de minute, cu o crestere de 50% a vitezei fata de generatia anterioara. Incarcatorul are un sistem integrat de gestionare a sanatatii bateriilor care monitorizeaza datele critice in timp real, cum ar fi tensiunea si temperatura, pentru a asigura siguranta la incarcare.


Specificatii

Aeronava
Ampatament: 1883mm
Dimensiuni: 2509 x 2213 x 732mm (brate si elice deschise)

Rezervor
Volum: 15L (max. 16L)
Sarcina utila: 15/16 kg

Sistem de pulverizare
Cantitate: 0,45 - 5L /min.
Eroare:  <±2%

Sistem de propulsie motor
Putere: 2.400w
KV: 75 rpm/V
Dimensiune stator: 100 x 15mm

Parametrii de zbor
Frecventa de operare: 2.4000 GHz - 2.4835 GHz
Greutate totala: 18.5kg (fara acumulator)
Greutate standard la decolare: 39.5kg
Acuratere planare (cu semnal GNSS puternic):
- D-RTK pornit: orizontal ±10cm, vertical ±10cm
- D-RTK oprit: orizontal ±0.6m, vertical ±0.3m (Modul radar pornit: ±0.1m)
Frecventa de operare ERK/GNSS: RTK: GPS L1/L2, GLONASS F1/F2, BeiDou B1/B2, Galileo E1/E5
GNSS: GPS L1, GLONASS F1, Galileo E1
Putere maxima de consum: 5600W
Timp de zbor:
- 18 min (cu o sarcina utila de 24.5 kg si acumulator 17.500 mAh)
- 10 min (cu o sarcina utila de 39.5 kg si acumulator 17.500 mAh)
Unghi maxim de inclinare: 15 grade
Viteza de operare: 7m/s
Viteza maxima de zbor: 10m/s (cu semnal GNSS puternic)
Rezistenta vant: 8m/s
Distanta maxima de functionare deasupra marii: 2.000m
Temperatura recomandata pentru operare: 0-40 grade Celsius

Camera FPV
FOV: orizontal 98 grade, vertical 78 grade
Rezolutie: 2390 x 960 30fps
Reflector FPV: FOV: 110 grade

Radar imagine DBF
Model: RD2418R
Frecventa de operare: SRRC (China), CE (Europa), FCC (Statele Unite ale Americii): 24.00 GHz - 24.25 GHz
Consum: MIC (Japonia) / KCC (Coreea): 24.05 GHz - 24.25 GHz
EIRP: 15 W
Sistem de evitare obstacole: Interval de detectare altitudine: 1-30m.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori