Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: miops-06
Disponibilitate: Pre-Order
99 Lei

Free shipping

Donglele mobile de la Miops este un cablu care va permite sa conectayti telefonul inteligent si tableta iOS / Android la camera DSLR sau la o camera fara oglinda. Aplicatia Miops Mobile utilizeaza capabilitatile smartphone-ului pentru a oferi moduri creative cum ar fi vibratiile, sunetul, miscarea si distanta sau chiar diferite moduri de timp pentru a declansa camera. De asemenea, ofera modurile de baza pentru declansarea declansatorului, cum ar fi apasarea si mentinerea apasata, apasarea si blocarea, eliberarea temporizata, autodeclansatorul si HDR. Cea mai extraordinara caracteristica obisnuita este modul "Scenariu" care combina oricare dintre optiunile de declansare disponibile pentru a crea magie. Mai mult decat atat, puteti programa oricand modul sau secventa dorita.


Camere compatibile Dongle mobil

Cand doriti sa conectati camera la telefonul smartphone sau la tableta, aveti nevoie de cablul Dongle Mobile si de un cablu suplimentar compatibil cu camera foto. Oferim cabluri multiple pentru aproape toate camerele Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Samsung si Fujifilm. Puteti vedea toate cablurile disponibile la accesoriile optionale.


Utilizare Dongle mobil

Poti sa faci fotografii cu camera DSLR sau cu o camera fara oglinda folosind diferite moduri in aplicatia smartphone Miops Mobile. Interfata sa de utilizator rafinata este usor de utilizat si ușor de reglat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Doar selectati una dintre optiunile de mai jos si lasati controlul pe telefonul smartphone.


Eliberarea cablurilor

Apasati lung

Apasati & Lock

Eliberarea temporizata

Timer automat

Eliberare temporizata si temporizator automat

De baza Timelapse

Timp de expunere lunga

Bulb timelapse

Stergerea rutiera

HDR Timelapse

Modul HDR

Mod sunet

Mod vibrare

Modul de miscare

Scenariu (include planificarea)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori