Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: zen-xt
Disponibilitate: Lipsa stoc

Free shipping

DJI Zenmuse XT, Gimbal stabilizator şi Cameră cu termoviziune

ZENMUSE XT - Deblochează posibilitățile vederii

Capturarea imaginilor cu informație termală în timpul zborului, este foarte uşor de folosit datorită noului DJI Zenmuse XT. Combinând experiența de neegalat a tehnologiei gimbal DJI și vârful de gamă la nivel internațional al tehnologiei de imagistică termală provenită de la FLIR, Zenmuse XT este cea mai bună și mai rapidă soluție pentru filmarea aeriană pentru semnături termale. Capturează rapid și cu precizie maximă acoperind suprafețe largi utilizând conținutul pentru analiză şi rapoarte.

Aplicații

Vedeți ce nu se poate vedea cu ochiul liber. Camerele FLIR vă dezvăluie detalii invizibile ochiului uman prin ajustarea subtilă a diferențelor de temperatură vizibile. Acest mod nou de a privi lumea poate să dezvăluie zone afectate atât la clădiri cât și la echipamente, sau locația persoanelor pierdute și nu numai.

Software pentru îmbunătățirea imaginii

Imaginistica cu infraroșu necesită optimizare pentru a asigura calitatea de definiție maximă pentru capturarea informației. Caracteristicile Zenmuse XT însumează o suită de îmbunătățiri de imagine concepute de FLIR incluzând Digital Detail Enhancement™ (DDE); Smart Scene Optimization™ (SSO); ce îmbunătățește extremele în scene de tip bi-modal. Active Contrast Enhancement™ ajustează contrastul în corelație cu diferența de temperatură, și nu în ultimul rând Information Based HEQ™, funcție ce compresează date de imagistică complexe pentru a crea cea mai bună calitate posibilă.

Control tactil -  Zenmuse XT poate fi controlat complet prin aplicația DJI Go, vă oferă o transmisie video în timp real și fără probleme de latență a ceea ce vede camera, de asemenea și acces la toate funcțiile camerei incluzând:

  • Măsurare pe punct, măsurare de temperatură în punctul țintă.
  • Zoom digital
  • Mod de fotografiere single sau în interval
  • Posibilitate de descărcare sau preview a pozelor și clipurilor înregistrate
  • Faceți poză în timpul înregistrării video
  • Setări de cameră diverse și parametri, incluzând:
  1. Palette, cunoscut și ca Look-up Table (LUT)
  2. Scene, cunoscut și ca Automatic Gain Correction (AGC)
  3. Region of Interest (ROI) - Modul izotermă

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori