Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: os-0027
Disponibilitate: Lipsa stoc
269 Lei

Free shipping

RODE VideoMicro On-Camera Hypercardioid Microphone

Microfonul VideoMicro este unul compact şi este gândit în aşa fel încât să îmbunătăţească calitatea audio a clipurilor dumneavoastră. Pentru a reda calitate audio excelentă foloseşte un condensator cardioid de calitate.

VideoMicro este un microfon direcţional, astfel reduce sunetele periferiale şi se axează pe sunetele ce vin din faţa camerei. Recepţia sa este mai iertătoare decât celalalte microfoane RODE de pe alte camere, astfel oferind un sunet mai natural când se înregistrează în interiorul clădirilor. Perfect pentru a captura sunet incredibil de clar pentru a acompania viziunea inspirantă a tehnicianului. Corpul microfonului este făcut din aluminiu, oferindu-i astfel un nivel înalt de respingere RF şi este finisat cu ceramică de înaltă calitate pentru anti-glare de la RODE. Inclus în VideoMicro, un mount tip camera shoe şi adiţional un Rycote Lyre shoc mount.

Având o structură cu o compoziţie din termoplastic este mai eficientă în reducerea vibraţiilor nedorite. Virtual indistructibil, RycoteLyre nu va crăpa şi nu se va uza, păstrându-şi efectivitatea. Adiţional inclus este şi WS9 scutul de material sintetic cu spumă în celulele interioare, gândit pentru uz în scenarii outdoor unde vântul şi zgomotul din împrejurimi poate afecta calitatea sunetului.

Disponibil opţional RODE SC7, un cablu TRS - TRRS ce va permite ca VideoMicro să fie utilizat cu smartphoneuri, astfel puteţi să capturaţi sunete cristal-clear direct pe telefon.

Specificaţii:
Principiul Acustic: Gradient presurizat
Active Electronics: JFET impedance converter
Capsula: 0.50"
Polar Pattern: Cardioid - Picks up audio from the front and sides and rejects from the rear
Tipul Adres: End
Raza frecvenţei: 100Hz - 20kHz
SPL Maxim: 140dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load)
Sensibilitate: -33.0dB re 1 Volt/Pascal (22.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Equivalent Noise Level (A-weighted): 20dB-A
Greutate: 42g
Dimensiuni: 21mmH x 21mmW x 80mmD
Output: Minijack/3.5mm Output

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori