Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Freewell
Cod produs: fw01
Disponibilitate: Lipsa stoc
289 Lei

Free shipping

Set 4 Filtre Freewell pentru DJI Phantom 4 PRO - ND4, ND8, UV, CP

Freewell ND4 (4 grame) - Acest filtru ajută la reducerea luminii cu 2 f-stop-uri. Acest lucru reduce efectul obișnuit de tip "jello" al camerei, văzut de obicei datorită obturatorului rulant. Ajută la reducerea cantității de lumină care lovește senzorul și ajută la eliminarea imaginilor neclare, blurry.


Freewell ND8 (4 grame) - Acest filtru taie lumina care intră în obiectiv cu 3 f-stopuri. Acest lucru determină încetinirea declanșării camerei și accelerarea efectului de estompare naturală. Aceste filtre sunt cele mai bune pentru a fi utilizate în timp ce filmați împotriva soarelui într-o zi însorită.


Filtru UV Freewell (4 grame) - Acest filtru este proiectat pentru a împiedica intrarea razelor UV (ultraviolete) în soare și pentru a oferi imagini mai clare și mai clare. Acest lucru permite reducerea imaginilor neclare, precum și o protecție suplimentară a obiectivului împotriva prafului, murdăriei și zgârieturilor.


Freewell filtru CP (6 grame) - Acest filtru este făcut pentru a elimina strălucirea nedorită de pe suprafețele cu reflexie naturală în timpul filmărilor în aer liber, în special în condiții de lumină puternică. Acest filtru va opri reflecția din apă și din ferestre pentru a obține o imagine mai colorată și mai contrastată.


Freewell curatator lentila - Acesta este inclus în pachet. Vă asigură că obțineți cele mai bune imagini în timp ce păstrați obiectivul curat și clar. Elimină eficient murdăria, praful, semnele de ulei, amprentele digitale etc.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori