Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: 4-rtk
EAN: 6958265168628
Disponibilitate: Lipsa stoc
28.499 Lei

Free shipping
DJI Phantom 4 RTK, 4K@30fps, OcuSync, Autonomie 30 min

INTELIGENTA VIZIONARA. IMAGINATIE ELEVATA.

Imbunatatiti urmatoarea misiune de cartografiere cu Phantom 4 RTK - cea mai compacta si precisa drona profesionala pentru cartografiere la altitudine mica.URMATOAREA GENERATIE DE MAPARE

DJI si-a regandit tehnologia dronelor de la baza, revolutionand sistemele sale pentru a atinge un nou standard pentru acuratetea dronelor - oferind clientilor Phantom 4 RTK date cu precizie la nivel de centimetru, necesitand in acelaai timp mai putine puncte de control la sol.


1 cm + 1 ppm – Acuratete pozitionare orizontala RTK


1.5 cm + 1 ppm – Acuratete pozitionare verticala RTK


5 cm – Acuratete orizonala absoluta a modelelor fotogrammetriceCARACTERISTICI EVIDENTIATE

SISTEM DE POZITIONARE LA NIVEL DE CENTIMETRU

Noul modul RTK este integrat direct in Phantom 4 RTK, oferind date de pozitionare in timp real la nivel de centimetru pentru o precizie absoluta si imbunatatita a metadatelor imaginii. In plus fata de siguranta optimizata a zborului si colectarea precisa a datelor, Phantom 4 RTK stocheaza date de observare prin satelit pentru a fi utilizate pentru post-procesata cinematica (PPK), care poate fi efectuata folosind DJI Cloud PPK Service*. Montati Phantom 4 RTK la orice flux de lucru, cu posibilitatea de a conecta acest sistem de pozitionare la statia mobilă GNSS de inalta precizie D-RTK 2 sau la NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol) utilizand un dongle 4G sau hotspot WiFi.


COLECTATI DATE PRECISE CU TIMESYNC

Pentru a profita din plin de modulul de pozitionare al dronei Phantom 4 RTK, noul sistem TimeSync a fost creat pentru a alinia continuu radiocomanda de zbor, camera si modulul RTK. In plus, TimeSync se asigura ca fiecare fotografie foloseste cele mai exacte metadate si fixeaza datele de pozitionare in centrul optic al obiectivului - optimizand rezultatele metodelor fotogrammetrice, lasand imaginea sa obtina date de pozitionare la nivel de centimetru.


SISTEM DE IMAGINI PRECISE

Capturati cele mai bune date sub forma de imagine cu un senzor CMOS de 1 inch, 20 megapixeli. Declansatorul mecanic face misiuni de cartografiere si poate captura date fara probleme, deoarece Phantom 4 RTK se poate misca in timp ce faceti fotografii, fara riscul de a estompa declansatorul rulant. Datorita rezolutiei ridicate, Phantom 4 RTK poate atinge o distanta de proba la sol (GSD) de 2.74 cm la 100 de metri altitudine de zbor. Pentru a va asigura ca fiecare Phantom 4 RTK ofera o precizie de neegalat, fiecare obiectiv al camerei trece printr-un proces de calibrare riguros, cu parametrii salvati in metadatele fiecarei imagini, permitand software-ului de post-procesare sa se adapteze unic pentru fiecare utilizator.CONSTRUIT PENTRU TOPOGRAFI

Oferind o gama de scheme de control si tehnologii gratuite, DJI Phantom 4 RTK este dezvoltat pentru a oferi rezultate cu acuratete topografica, cu o eficienta mai mare ca oricand.


APLICATIE SPECIAL CONCEPUTA PENTRU DRONA

Aplicatia DJI GS RTK si radiocomanda cu ecran incorporat*, oferind utilizatorilor o schema simplificata de control pentru misiuni de supraveghere si alte scenarii de achizitie de date. Aplicatia GS RTK permite pilotilor sa controleze in mod inteligent Phantom 4 RTK, cu mai multe moduri de planificare, inclusiv Fotogrammetrie (2D si 3D), zbor prin puncte de trecere, contientizare a terenului, segmentare de tip block si multe altele. De asemenea, utilizatorii pot importa fisiere KML / KMZ pentru a optimiza fluxul de lucru pentru misiunile lor. Cu ecranul incorporat, pilotii isi pot vizualiza si planifica in mod clar misiunile pe un ecran HD ultra-luminos, de 5.5 inchi.

*Radiocomanda c ecran incorporat se regaseste in pachetul Phantom 4 Pro+.


ACCESATI O VARIETATE EXTINSA DE APLICATII EXTERNE

Pilotii experimentati in utilizarea aplicatiilor externe de la terti pe dronele DJI pot accesa cel mai important ecosistem de aplicatii de drone din lume pentru Phantom 4 RTK cu ajutorul radiocomandei SDK. Utilizatorii pot conecta un dispozitiv Android sau iOS compatibil si pot instala orice aplicatie compatibila DJI Mobile SDK compatibila pentru a valorifica intreaga putere a Phantom 4 RTK.


SISTEM DE TRANSMISIE OCUSYNC

Bucurați-va de transmisii video stabile si fiabile, cu rezolutie HD, la distante de pana la 7 km, excelenta pentru cartografierea terenurilor mari.


COMPATIBILITATE PERFECTA CU STATIA MOBILA D-RTK 2

Sustineti misiunile Phantom 4 RTK cu statia mobila D-RTK 2 - oferind date diferentiale in timp real dronei si formand o solutie de topografie precisa sau obtineti coordonate ale locatiilor exacte atunci cand sunt utilizate ca rover RTK. Designul robust al statiei mobile si sistemul de transmisie OcuSync va asigura obtinerea datelor exacte la nivel de centimetru cu Phantom 4 RTK.

*Statia D-RTK 2 se achizitioneaza separat.


SPECIFICATII

GENERALE

Greutate: 1391g

Distanta deasupra marii: 6000m

Viteza maxima urcare: 6m/s (zbor automat), 5m/s (control manual)

Viteza maxima coborare: 3m/s

Viteza maxima: 50km/h (P-mode); 58km/h (A-mode)

Autonomie zbor: aprox. 30 min

Temperatura de operare: 0 - 40°C

Frecventa de operare: 2.400GHz – 2.483GHz (Europa)

Putere transmisie: 2.4GHz CE (Europa)

Acuratete zbor:

cu statie RTK: vertical ±0.1m, orizontal ±0.1m

fara statie RTK: vertical ±0.1m (cu pozitionare vizuala); ±0.5m (cu pozitionare GNSS)

          orizontal ±0.3m (cu pozitionare vizuala); ±1.5m (cu pozitionare GNSS)


FUNCTII DE MAPARE

Acuratete mapare: Precizia cartografiei indeplineste cerintele standardelor de precizie ASPRS pentru ortofotografii digitale clasa Ⅲ.

**Precizia reala depinde de iluminarea si modelele din jur, de altitudinea aeronavei, de software-ul de cartografiere utilizat si de alti factori la fotografiere.

Distanta proba la sol: (H/36,5) cm/pixel, H inseamna altitudinea aeronavei in raport cu scena de fotografiere (unitate: m)

Eficienta colectare date (GSD): Suprafata maxima de operare de aprox. 1 km² pentru un singur zbor (la o altitudine de 182 m, adica GSD este de aproximativ 5 cm/pixel, indeplinind cerintele standardelor de precizie ASPRS pentru clasa de ortofotografii digitale Ⅲ.


SISTEM DE DETECTARE A OBSTACOLELOR

Viteza de detectare: ≤50 kph la o distanta de 2 m deasupra solului cu lumina adecvata

Altitudine: 0 – 10 m

Distanta de operare: 0 – 10 m

Distanta detectare obstacole: 0.7 – 30 m

Camp vizual (FOV): fata/spate – 60° (orizontal), ±27° (vertical); jos: 70° (fata, spate), 50° (stanga, dreapta)

Frecventa de masurare: fata/spate: 10 Hz; jos: 20 Hz

Mediu de operare: Suprafete cu texturi clare si lumina adecvata (> 15 lux)


CAMERA

Senzor: 1” CMOS

Pixeli: 20 milioane pixeli

Lentile: camp vizual 84°; f/2.8 – f/11 (auto focus)

Range ISO:

Video – 100-3200 (auto); 100-6400 (manual)

Foto – 100-3200 (auto); 100-12800 (manual)

Viteza declansator: 8- 1/2000s (mecanic); 8- 1/8000s (electronic)

Dimensiune imagine: 4864 x 3648p (4:3); 5472 x 3648p (3:2)

Video: 4K @ 30 fps


GIMBAL

Stabilizare pe 3 axe (inclinare, rotire, rasucire – tilt, roll, yaw)

Inclinare: -90° – +30°

Viteza maxima unghiulara controlabila: 90°/s

Vibratii unghiulare: ±0.02°


INFRAROSU

Distanta senzor de obstacole: 0.2 – 7m

Camp vizual: 70° (orizontal); ±10° (vertical);

Frecventa de masurare: 10Hz

Mediu de operare: Suprafata cu material reflectorizant difuz > 8% (pereti, copaci, oameni etc.)


RADIOCOMANDA

Frecventa de operare: 2.400 GHz – 2.483 GHz (Europe)

Putere de transmisie: 2.4 GHz CE < 20dBm

Distanta maxima de transmisie: CE – 5km

Ecran: 5.5 inch screen, 1920×1080, 1000 cd/m², Android System

Memory 4G RAM+16G ROM

Temperatura de operare: 0° – 40℃


BATERIE INTELIGENTA DE ZBOR

Capacitate: 5870 mAh

Voltaj: 15.2 V

Energie: 89.2 Wh

Greutate: 468 g

Temperatura de operare: -10° – +40°C

Putere maxima de incarcare: 160 W


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori