Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Freewell
Cod produs: flmv02
Disponibilitate: Lipsa stoc
279 Lei

Free shipping

Set 3 Filtre Hibride Freewell pentru DJI Mavic PRO - ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL

 

ND4-PL (1 gram) - Filtrul ND4-PL de la Freewell este proiectat să taie lumina cu 2 f-stop-uri. Acest filtru oferă imagini de înaltă calitate și clare în condiții de iluminare în timpul zilei.


ND8-PL (1 gram) - Filtrul ND8-PL de la Freewell este util pentru tăierea luminii prin atingerea a 3 f-stop-uri. Acest filtru este ideal pentru a fi utilizat în condiții normale de iluminare însorită. Ajută la obținerea de imagini clare, fără a afecta negativ ghimbalul dronei


ND16-PL (1 gram) - Filtrul ND16-PL de la Freewell este proiectat să taie eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stop-uri. Acest filtru este creat pentru a fi utilizat pentru cea mai bună experiență de fotografiere în condiții de iluminare luminoasă și însorită în timpul zilei.


Curatator de lentila - Dispozitivul de curățare a lentilelor Freewell este gratuit cu filtrul hibrid DJI Mavic. Este foarte util pentru a vă proteja obiectivul scump de a fi deteriorat de praf, urme de ulei sau amprente digitale. Acesta este folosit pentru a se asigura că împrumutul rămâne clar pentru imagini perfecte înainte de a zbura.


Carcasă de protecție - Carcasa de protecție Freewell este necesară pentru păstrarea filtrelor scumpe din companie. Aceasta oferă o protecție totală a filtrelor lentilelor în timpul deplasării.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: filtru, hybrid, mavic
Producatori