Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Freewell
Cod produs: flmv05
Disponibilitate: Lipsa stoc
139 Lei

Free shipping

Filtru Polarizare CPL (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

 

Ușor (1 gram) - Greutatea redusă a filtrului nu are nici un efect negativ asupra gimbalului.


Invelis multiplu - Acest filtru este acoperit de două fețe de mai multe ori, pentru a oferi imagini și înregistrări extrem de clare.


Anti-reflectorizant - filtrele CPL de la Freewell sunt proiectate pentru a reduce inconvenientele inutile adesea observate de pe suprafețele cu reflexie naturală atunci când fotografiați în aer liber. Acest filtru ajută la scăderea strălucirii nedorite de la suprafețele reflectorizante exterioare, inclusiv corpurile de apă, ferestrele de sticlă sau soarele.


Imagini îmbunătățite - Filtrul CPL de la Freewell oferă, de asemenea, cea mai bună îmbunătățire a culorilor și îmbunătățirea contrastului prin reducerea efectului de strălucire datorită apei prea strălucitoare sau a cerului pentru imagini clare și perfecte.


Ușor de instalat - filtrul CPL de la Freewell pentru DJi Mavic și DJI Mavic Pro poate fi fixat printr-un simplu mecanism SNAP-ON deasupra obiectivului camerei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori