Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: mvc2-zoom-smart
EAN: 6958265174452
Disponibilitate: Pre-Order
7.429 Lei 8.400 Lei

Free shipping
DJI Mavic 2 ZOOM + DJI Smart Controller

 

Mavic 2 Zoom

Alimentat cu un senzor de 1/2.3 inch 12-megapixel, cu un zoom de pana la patru ori, incluzand un zoom optic de doua ori (24mm – 48mm), camera Mavic 2 Zoom este un expert in perspective dinamice. Capturand totul de la un unghi wide, pana la fotografii mid-range pentru optiuni cat mai creative. 


Fotografii Mid-Range Mai Bogate

Coparat cu o lentila cu un unghi de 24mm, lentita telephoto de 48mm compreseaza perspectiva, intensificand efectul de parallax pentru un aspect de cinema clasic. Acum, o lume complet noua a fotografiei aeriene se descopera, avand fotografii si mai epice, mai cinematice. 


O metoda convenienta si fara griji de a gasi o perspectiva

In momentul in care camera este folosita in Full HD Video, 4 x Zoom fara pierderi (incluzand 2 x optical zoom) iti ofera o perspectiva mai apropiata a obiectelor indepartate, realizand scene unice si mai accesibile de a fi captate de la distanta, ajutand sa mentii o distanta cat mai sigura de cladiri, vehicule, animale, dar si oameni. 

 

Focus rapid si precis 

Auto-focusul hibrid de pe Mavic 2 Zoom combina detectia fazei si a contrastului pentru un o precizie mai ridicata a focusului cu o viteza mai ridicata cu 40% ca inainte. Sistemul de urmarire al auto-focusului face ca subiectele sa apara clare in momentul in care zoomul este in miscare.


Zoom in timpul unui zbor 

Dolly Zoom12 este un nou QuickShot pentru Mavic 2 Zoom, oferind o perspectiva nemaipomenita intr-o drona integrata complet. Dolly Zoom ajusteaza automat focusul in timpul zborului, adaugand un efect vizual mai intens filmarii tale. In momentul in care este filmat manual, se pot seta valorile vietezei focusului pentru optiuni si mai creative ale fotografiei. 

 

Fotografii Super Resolution la 48-megapixeli

De asemenea, Mavic 2 Zoom dispune de o noua caracteristica - Super Resolution, In momentul in care este capturata o fotografie de 24 mm cu un camp de vedere echivalent, camera va captura si lipi noua poze cu lentita telephoto, rezultand intr-o rezolutie de 48-megapixeli - un aset pe care il merita fotografiile tale landscape. Comparand cu panoramele uzuale, fotografiile super-rezolution retin atat aspectul original al subiectului cat si o compozitie mai precisa. 

 

DJI Smart Controller este proiectat pentru a va maximiza experienta de zbor in aer liber cu Mavic 2 sau cu alte aeronave echipate cu OcuSync 2.0. 1 Un ecran incorporat de 5,5 inch prezinta imagini clare si luminoase, chiar si in conditii dificile. Comenzile intuitive si functiile preinstalate precum SkyTalk si aplicatia DJI GO 4 va ajuta sa va ridicati in aer mai rapid, mai clar si mai convenabil decat oricand.


Ecran incorporat ultra-luminos

Controlerul DJI Smart dispune de un ecran de 5,5 inch integrat de 1080p, oferind un ecran ultra-luminos care va permite sa va vedeti usor hrana live, chiar si in lumina directa a soarelui. La 1000 cd / m2, afisajul este de aproximativ doua ori mai luminos decat ecranele conventionale ale dispozitivelor inteligente.


OcuSync 2.0 Transmisie video Full-HD

Echipat cu tehnologia de transmisie video OcuSync 2.0 Full-HD, DJI Smart Controller accepta comutarea automata intre 2,4 GHz si 5,8 GHz, reducand influenta interferentelor asupra mediului in functionarea dronei si in calitatea imaginii. Acest lucru asigura o transmisie fiabila pe distante lungi la distante de pana la 8 km.


Eficient si portabil

Controlerul DJI Smart se conecteaza la dispozitivul tau, de indata ce acesta este pornit, lasandu-te sa decolezi in cel mai scurt timp si nu pierde niciodata un moment al actiunii. Dispunand de un design integrat cu bile de control detasabile, DJI Smart Controller este de asemenea suficient de portabil pentru a va aduce oriunde.


Fiabil in mai multe medii

Controlerul DJI Smart este capabil sa functioneze stabil la temperaturi cuprinse intre -20 ° C si 40 ° C, oferind o conexiune HD fiabila cu dispozitivul dvs. in mai multe locuri.


Go Share

Transferati cu usurinta fotografiile dvs. aeriene de la controlerul DJI Smart Controller la dispozitivul dvs. mobil folosind functia Go Share a aplicatiei DJI GO 4.


Sistem personalizat

Sistemul Android personalizat pentru DJI Smart Controller si aplicatia optimizata DJI GO 4 va ofera libertate fata de restrictiile dispozitivelor mobile conventionale pentru a asigura o creare rapida si focalizata a aeriene. Controlorul inteligent accepta, de asemenea, aplicatii pentru o varietate de optiuni suplimentare de partajare si editare.


Excelenta performanta audio si video

Cu un microfon incorporat si un difuzor, DJI Smart Controller poate reda clipuri video prin portul HDMI la 4K 60fps pe codecurile H.264 și H.


More Features SkyTalk

Noua facilitate SkyTalk4 este o modalitate uimitoare de a le permite celorlalti sa se bucure de experienta anterioara. Utilizati-l pentru a vizualiza direct aparatul de fotografiat a dronei pe platformele sociale precum Facebook si Instagram. De asemenea, va permite sa creati si sa distribuiti clipuri video instantaneu.


Durata lunga de viata a bateriei

Bateria 5000mAh accepta incarcarea rapida si poate functiona continuu timp de pana la 2,5 ore

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori