Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: djishield01
Disponibilitate: Lipsa stoc
1.559 Lei

Free shipping


Asigurare DJI Shield - Mavic 2 Enterprise 

Protectie complexa pentru flota dvs.

Enterprise Shield a fost creat special pentru a oferi protectie completa produselor DJI Enterprise. Oferind optiuni de acoperire cu inlocuiri nelimitate sau servicii gratuite de reparatii pentru pagube accidentale, cum ar fi prabusirea, deteriorarea apei sau interferenta semnalului. Acest serviciu eficient si total de protectie a accidentelor ofera o mai buna liniste pentru intreaga dvs. flota DJI.

Inlocuire gratuita

Inlocuirea gratuita pentru drona este prevazuta cu Enterprise Shield.

*Pentru fiecare inlocuire, o taxa echivalenta cu costul evaluarii daunelor pentru produsul original este dedusa din suma de acoperire.

*Zenmuse XT si Zenmuse XT2 nu sunt acoperite de serviciul de acoperire.

Acoperire nelimitata a partajarii pentru intreaga dvs. flota

Reduceti riscurile si simplificati fluxul de lucru cu un cont pentru a va proteja intreaga flota. Cu o acoperire partajata in intreaga flota, un numar nelimitat de produse poate fi cumparat, activat si legat de contul tau de Enterprise Shield, marind acoperirea totala si linistea ta.

Acoperirea dronei in cazul in care implica apa

Se inlocuieste fara teama aeronava chiar daca apa a deteriorat-o. Unitatile de inlocuire sunt de asemenea furnizate pentru Crash & Collision Damage, Interferente de semnal si alte accidente cauzate de eroarea de utilizator.

Livrare gratuita

Atunci cand utilizati serviciul de inlocuire, DJI va acoperi toate costurile de transport, ajutandu-va sa va bucurati de o experienta optima de inlocuire.

*Este disponibil numai in regiunea acoperita de Enterprise Shield, iar in afara regiunii acoperite, costurile de transport si taxele de vamuire generate nu sunt acoperite de DJI.

Sprijina o varietate de produse

Enterprise Shield acopera o gama larga de drone, ansambluri si camere, oferind solutia perfecta de protectie profesionale pentru flota dumneavoastra. Pentru detalii despre modelele de produse acceptate, va rugam sa contactati distribuitorul local.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori