Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: miops-05
Disponibilitate: Pre-Order
659 Lei

Free shipping

Declansator mobil de la distanta Miops este un accesoriu compact care va permite sa conectati wireless smartphone-ul iOS sau Android la camera DSLR sau camera dvs. de sistem. Apoi, cu aplicatia Miops Mobile, puteti declansa aparatul foto la o distanta de pana la 60 de metri. In acest scop, se foloseste Bluetooth 4.0 cu economie de energie, astfel incat sa poata fi utilizate si telefoane inteligente fara porturi de 3,5 mm (iPhone X / Google Pixel). Telecomanda mobila poate fi plasata pe hotshoe-ul camerei. In plus, in partea de jos a telecomenzii mobile este un filet de 1/4 ".


Aplicatia Miops Mobile

Aplicatia Miops Mobile utilizeaza capabilitatile smartphone-ului pentru a oferi moduri creative cum ar fi vibratiile, sunetul, miscarea si distanta sau chiar diferite moduri de timp pentru a declansa camera. De asemenea, ofera modurile de baza pentru declansarea declansatorului, cum ar fi apasarea si mentinerea apasata, apasarea si blocarea, eliberarea temporizata, autodeclansatorul si HDR. Cea mai extraordinara caracteristica obisnuita este modul "Scenariu" care combina oricare dintre optiunile de declansare disponibile pentru a crea magie. Mai mult decat atat, puteti programa oricand modul sau secventa dorita.


Utilizare Dongle mobil

Puteti face fotografii cu camera dvs. DSLR sau camera de sistem, utilizand unul dintre modurile de mai jos. Toate acestea sunt incluse in aplicatia Miops Mobile. Datorita interfetei clare, puteti utiliza aplicatia rapid si usor. Selectați una dintre optiunile de mai jos si telefonul dvs. inteligent va avea grija de restul.


Eliberarea cablurilor

Apasati lung

Apasati & Lock

Eliberarea temporizata

Timer automat

Eliberare temporizata si temporizator automat

De baza Timelapse

Timp de expunere lunga

Bulb timelapse

Stergerea rutiera

HDR Timelapse

Modul HDR

Mod sunet

Mod vibrare

Modul de miscare

Scenariu (include planificarea)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori