Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: miops-04
Disponibilitate: Pre-Order
1.129 Lei

Free shipping

Functia de declanșare inteligenta Miops pentru Nikon N1 este un declansator al fotografiei de mare viteza, care poate declansa aparatul foto sau blițul in mai multe moduri. In plus, acest declansator poate fi operat cu un smartphone (iOS sau Android) prin Bluetooth. Miops Smart Trigger va extinde capabilitatile de declansare si va permite sa faceti fotografii intr-un mod mai creativ.

Senzori de lumina, sunet si laser

Smart Trigger are trei senzori incorporati: lumina, sunet si laser. Miops utilizeaza acesti senzori pentru a detecta, de exemplu, fulgere, focuri de artificii, bule de spargere, apa stropitoare si explozii. Cand se intampla acest lucru, Smart Trigger va detecta acest lucru si declanșeaza camera sau blitul. Senzorul inteligent de declanșare este foarte sensibil, astfel incat el poate raspunde intr-o milisecunda pe un impuls (lumina, sunet si laser). Foarte util prin utilizarea, de exemplu, a fotografiei de mare viteza.

HDR, timelapses si DIY

De asemenea, puteti utiliza functia de declansare inteligenta chiar si pentru a fotografia HDR (High Dynamic Range) si pentru temporizari. Puteti seta intervalul, numarul de fotografii. Funcția DIY va permite sa setați actiunea, formand pana la cinci pasi diferiti. Fiecare pas poate folosi senzori identici sau chiar diferiti.


Declansatorul inteligent pentru Nikon N3 vine cu un cablu de conectare pentru camerele cu aceasta conexiune: Coolpix P7800, D3100, D3200, D5000, D500, D5200, D5300, D600, D610, D750, D700, D7100, D90, D3300 și Df.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori