Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: spy-cam10
Disponibilitate: Lipsa stoc
500 Lei

Free shipping
Ceas de perete cu camera spion, HD, Detectie la miscare, Wi-Fi, compatibil cu Android si iOS


Ceasul de perete este alegerea ideala cand doriti sa spionati pe cineva sau sa aflati ce se intampla la dvs. in casa, birou, supraveghere bona etc.

Nu functioneaza doar ca un ceas de perete cu format normal de 12 ore, ci si inregistreaza video fara ca nimeni sa acorde atentie. Dupa oprirea indicatoarelor luminoase rosii si albastre, prin intermediul aplicatiei P2P Live View APP incepe inregistrarea. Nu inregistreaza cand clipeste vreun indicator, chiar daca e pe detectie la miscare.

Capacitatea bateriei este de 2700 mAh, video aproximativ 4-6 ore dupa incarcarea completa. Va sugeram sa utilizati produsul impreuna cu cablul USB.

Se poate monitoriza cu usurinta in timp real de oriunde si oricand cu ajutorul functiei Wi-Fi. Rezolutia este de 1080P la 25fps Video Frame Rate.

Pentru a reseta camera, se apasa pe butonul de RESET timp de aproximativ 5 secunde pana cand indicatoarele se opresc apoi asteptati ca indicatoarele sa se aprinda.

Suport maxim 32GB.  Cardul nu este inclus!

Se incarca intre 4-6 ore.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori