Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Sandisk
Cod produs: sdultra128
Disponibilitate: Lipsa stoc
119 Lei

Free shipping
Card de memorie Sandisk Ultra microSDXC UHS-I 128GB, Clasa 10, A1, 120MBs + Adaptor

Cardul SanDisk Ultra microSD UHS-I va ofera libertatea de a fotografia, salva si partaja mai mult ca oricand. Cu capacitati de pana la 1 TB, cardul SanDisk Ultra microSD are spatiu pentru mai multe ore de video Full HD si ofera viteze de transfer de pana la 120 MB/s pentru a va ajuta sa mutati rapid continutul. Ideal pentru smartphone-urile si tabletele Android, cardul incarca aplicatiile mai repede datorita rating-ul de performanta A1.


CAPTUREAZA SI STOCHEAZA MAI MULT

Cu capacitati de pana la 1 TB, puteti stoca chiar si mai multe ore de video Full HD pe card si aveti inca spatiu pentru videoclipuri, fotografii, muzica, filme si alte fisiere pe care doriti sa le salvati si sa le partajati.


VITEZA DE TRANSFER DE PANA LA 120 MB/S

Viteze de transfer de pana la 120MB/sec inseamna ca iti ia mai putin timp sa transferi fisiere - 1000 de fotografii intr-un minut.


RATING DE PERFORMANTA A1

Avand rating-ul de performanta A1, cardul SanDisk Ultra microSD este optimizat pentru aplicatii, oferind o lansare mai rapida a aplicatiilor.


SPECIFICATII

CARACTERISTICI GENERALE:

Tip card de memorie: Micro SDXC

Capacitate de stocare: 128GB

Clasa: 10

Viteza de citire: 120 MB/s

Viteza de scriere: 120 MB/s

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori