Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: es128
EAN: 8806090168307
Disponibilitate: Lipsa stoc
109 Lei

Free shipping
Card de memorie MicroSDXC Samsung Evo Select 128GB UHS-1 U3 Class 10, Viteza citire 100MBps, Viteza scriere 60MBps


Spatiu si viteza

Eliberati-va dispozitivele cu cea mai mare capacitate si cele mai optime viteze de citire/scriere din clasa sa, perfecte pentru videoclipuri UHD 4K. Cardul de memorie Evo Select dispune de o performanta si o fiabilitate uimitoare, permitand astfel salvarea tuturor aventurilor si amintirilor dumneavoastra.


Viteza uimitoare

Inregistrati si redati videoclipuri UHD 4K intr-o clipita. Cu o viteza de citire si scriere super rapida de citire de pana la 100 MB/s si de scriere de pana la 60 MB/s, cardul EVO Select va permite sa transferati un videoclip de 3GB pe notebook in doar 38 de secunde.


Capacitatea de a trai intens

Nu va mai faceti griji pentru spatiu din nou. O memorie masiva de 128GB, capacitatea sa maxima fiind suficienta pentru a stoca 6 ore de clipuri video 4K UHD, 17 ore de clipuri video Full HD sau 27.600 de fotografii.* Asa ca savurati tot ce are viata de oferit si pastrati toate momentle frumoase.

*Statistica estimativa - se bazeaza pe teste interne efectuate cu Samsung Galaxy S7 ca dispozitiv, cu capacitatea medie de stocare fiind de 93,1% din capacitatea etichetata. Capacitatea de stocare reala poate fi mai mica decat capacitatea etichetata.

Compatibilitate extinsa

Cardul Evo Select este compatibil cu o gama larga de dispozitive atat pentru SD, cat si pentru micro SD. Puteti captura chiar si videoclipuri 4K UHD detaliate. Adaptorul SD inclus se potriveste majoritatii dispozitivelo, indiferent de brand, pastrand, in acelasi timp, viteza si performantele exceptionale ale sale.


Grad de protectie impotriva umiditatii

Experientele si amintirile tale sunt de neinlocuit, iar acum sunt de neuitat. Sustinut de un grad de protectie 4, EVO Select poate rezista pana la 72 de ore in apa de mare¹, temperaturi extreme², masini cu raze X aeroportuare si campuri magnetice3 echivalent cu un scaner RMN.

1. Certificare rezistenta la apa IEC 60529 si IPX7

2. Temperatura de operare: -25° - +85° Celsius

3. Radiatii de pana la 50 Roentgen; campuri magnetice de pana la 15,000 gauss.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori