Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: zen-xt2
Disponibilitate: Lipsa stoc

Free shipping

Camera Termala DJI FLIR Zenmuse XT2


Caracteristici


Configurarea senzorului dual

Zenmuse XT2 se bazează pe configurația duală a senzorilor FLIR, combinând senzorul termic FLU Tau 2 și camera vizuală de 12MP. În plus, XT2 utilizează cei mai înalți senzori Tau 2, avand toate modelele avansate de radiometrie - stocarea datelor de temperatură în fiecare pixel - și o rată de cadre termică de max 30 Hz.
Senzorii duali ai lui XT2 sunt pozitionati într-o carcasa rezistenta la intemperii, oferind o nota de nivel IP44. Acesta face ca prima camera DJI sa se potriveasca cu constructia robusta a seriei M200, combinandu-se pentru a forma o solutie care sa ajute drona poata zbura prin ploi usoare.


Transformati datele in Statistici in timp real

XT2 utilizeaza tehnologiile de varf ale computerului DJI si instrumentele de interpretare termica de incredere pentru a oferi o suita de caracteristici inteligente, care ajuta echipele sa identifice ce este important în timp ce se afla la fata locului, in loc de un timp de procesare îndelungat.


Alarma Alerta: Nu ratati un lucru cu notificari instantanee atunci cand temperaturile obiectului depasesc parametrii prestabiliti.


Traseu incalzit: capturați cele mai importante informații prin blocarea automată a XT2 pe cel mai fierbinte obiect din vedere.


FLIR MSX: Interpreteaza rapid datele cu detalii din imaginea vizuală suprapusă pe fluxul de date termice.


Verificare Temperatura: Apasati un punct sau selectati o zona pentru masuratori de temperatura in timp real.


Track rapid: Selectati un obiect pentru a bloca XT2 pe el, simplificand misiunile in medii complexe.


Izoterme: focalizati pe o anumita banda de temperatura pentru a identifica ceea ce este important.


Palete de culori: reglati culorile aplicate datelor termice pentru a interpreta cu usurinta ce se intampla.


Opțiuni PiP: Optimizati modul in care vizualizati fluxurile termice si vizuale
Solutie termica robusta cu senzor dual


Gazduit intr-o carcasa rezistenta la intemperii, este o combinatie de senzor termic radiometric avansat si senzor vizual 4K - integrat perfect cu platformele puternice de dionizare a celor de la DJIAplicatii


Vezi nevazutul. Senzorii termici FLIR dezvaluie detalii invizibile cu ochiul liber, facand diferente subtile ale temperaturii vizibile. Aceasta noua viziune asupra lumii poate dezvalui daca echipamentele sau cladirile sunt deteriorate, locatia persoanelor pierdute si multe altele.Gata de actiune


M200 Series și M600 Pro compatibile

Cu o intoarcere rapida a incheieturii mainii, Zenmuse XT2 se fixeaza pe dionii M200 din seria M200 și M600 Pro, pentru a oferi pilotului o vedere directa si controlul acestui senzor termic puternic.


Atunci cand XT2 este montat pe seria M200, pilotii au o solutie combinata care extinde fereastra de functionare pentru tehnologia cu drona - permitand pilotilor sa zboare cu incredere in conditii de lumina scazuta, printr-o puternica briza sau in ploaie usoara.


Folosind modelele de drone M210, pilotii pot construi solutii mai rezistente in jurul valorii de XT2 in timp prin adaugarea de camere de zoom, computere suplimentare la bord si alte sarcini utile pentru a se potrivi unei varietati de misiuni specializate.
Aplicatii construite in scopuri


DJI Pilot


Controlul zborului profesionist


DJI Pilot este o aplicatie robusta Android dezvoltată special pentru utilizatorii intreprinderilor pentru a dezlantui puterea dronelor DJI. Cu dezvoltarea facuta special pentru modelul XT2, DJI Pilot optimizeaza procesul dvs. de zbor si de imagistica aeriene.

• Accesati si ajustati modurile de zbor Spotlight Pro

• Selectati zona si parametrii pentru Temp Alarm

• Masuratorile temperaturii pe ecran

• Accesul la paleta de culori, izoterma si alte setari termice


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori