Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Sjcam
Cod produs: sj9strike
Disponibilitate: Lipsa stoc
1.490 Lei

Free shipping

Cameră sport SJ9 Strike, Video 4K 60fps, Încărcare Wireless, Waterproof, Abilități Livestream

Noua serie de la SJCAM, SJ9 vine cu două modele superbe: SJ9 Strike și SJ9 Max.

Cu ce se diferențiază ele față de alte camere sport? Spune adio cablurilor, căci aceste două camere au încărcare wireless.

Aceste camere sunt cei mai buni însoțitori pentru toate aventurile în care alegi să pleci – atât pe uscat, cât și în apă.

 

Cameră sport SJ 9 Strike

Camera sport SJ 9 Strike este cel mai puternic dintre cele două modele, capabil să capteze 4K cu 60fps (cadre/sec.) fără Gyro, și până la 4K 30fps cu Stabilizare Supersmooth Gyro, care oferă o stabilitate și o finețe ca și cum camera ar parcurge traseul pe propriile roți.

Rezistență la apă
Dispozitivul este rezistent la apă până la o adâncime de 10m fără niciun fel de protecție adițională. Noul design neted și rezistent la apă, fac ca acest dispozitiv să fie potrivit pentru aventurile subacvatice.

Stabilizare Supersmooth Gyro
Captează toate momentele în detalii clare cu ajutorul stabilizării Supersmooth Gyro. Uită de clipurile mișcate – dispozitivul îți oferă acum clipuri vibrante și precise, cu un Gyro 6 axe.

Livestream
Distribuie secvențe din aventurile tale în timp real cu noua caracteristică de Live Stream. Folosește aplicația SJCAM pentru Android sau iOS, selectează Streaming direct către Facebook sau Youtube, alege o conexiune WiFi și începe streaming-ul!Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori