Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Sjcam
Cod produs: sj9max
Disponibilitate: Pre-Order
1.390 Lei

Free shipping

Camera sport SJ9 Max, Video 4K 30fps, Incarcare Wireless, Waterproof, Abilitati Livestream
Noua serie de la SJCAM, SJ9 vine cu doua modele superbe: SJ9 Strike si SJ9 Max.
Cu ce se diferentiaza ele fata de alte camere sport? Spune adio cablurilor, caci aceste doua camere au incarcare wireless.

Aceste camere sunt cei mai buni insotitori pentru toate aventurile in care alegi sa pleci – atat pe uscat, cat si in apa.


Camera sport SJ 9 Max
Camera sport SJ 9 Max este varianta lite dintre cele doua modele, capabil sa capteze 4K cu 30fps nativ si pana la 720/240 fps, oferind o stabilitate si o finete ca si cum camera ar parcurge traseul pe propriile roti.

Rezistenta la apa
Dispozitivul este rezistent la apa pana la o adancime de 10m fara niciun fel de protectie aditionala. Noul design neted si rezistent la apa, fac ca acest dispozitiv sa fie potrivit pentru aventurile subacvatice.

Stabilizare Supersmooth Gyro
Capteaza toate momentele in detalii clare cu ajutorul stabilizarii Supersmooth Gyro. Uita de clipurile miscate – dispozitivul iti ofera acum clipuri vibrante si precise, cu un Gyro 3 axe.

Livestream
Distribuie secvente din aventurile tale in timp real cu noua caracteristica de Live Stream. Foloseste aplicatia SJCAM pentru Android sau iOS, selecteaza Streaming direct catre Facebook sau Youtube, alege o conexiune WiFi si incepe streaming-ul!
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori