Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Panasonic
Cod produs: pan-002
Disponibilitate: Lipsa stoc
999 Lei

Free shipping

Cameră de acţiune Panasonic HX-A1-EK, Full HD 1080P

Camera de acţiune Panasonic HX-A1, este o cameră de acţiune subacvatică şi totodată rezistentă la şocuri sau temperaturi scăzute, mai exact, proiectată să te însoţească în orice călătorie. Panasonic HX-A1 filmează nativ la rezoluţie FULL HD 1080p @ 30fps şi are şi mod slow motion 120fps la rezoluţia 840 x 480 pixeli. Dimensiuni ultra compacte (26.0 x 83.1mm), o greutate de doar 45g, camera sport Panasonic, vine dotată cu o conexiune Wi-Fi, iar încărcarea se face prin USB, fie direct în dispozitiv precum PC/Laptop, fie cu ajutorul unui adaptor, direct la priză.

Gândită special pentru aventuri, pachetul conţine o prindere de trepied şi o prindere Multi Mount, cu ajutorul căreia camera se poate ataşa de ochelari, cască sau geantă de umăr. Camera poate fi montată şi pe bicicletă, placă sau maşină, prin intermediul accesoriilor de prindere aferente, disponibile separat.

Îţi faci griji pe timp de noapte? Foloseşte lampa IR, disponibilă separat, împreună cu Glasscover (lentila dedicată pentru modul de noapte) şi vei putea surprinde acele detalii pe care nici măcar ochiul uman nu le poate vedea. Descoperă viaţa nocturnă în sălbăticia pădurii.

Camere sport
Rezolutie Video Full HD 1080P
Conectivitate Wi-Fi
Stabilizator imagine Da
Ecran Tactil Nu
Comenzi Vocale Nu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori