Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Xiaomi
Cod produs: mi-band2
Disponibilitate: Lipsa stoc
300 Lei

Free shipping

Bratara fitness Xiaomi Mi Band 2

Una dintre cele mai populare bratari de fitness a primit un upgrade masiv în acest an cu noul Xiaomi Mi Band 2. Prima Mi Band a fost un progres, din cauza duratei sale de viață a bateriei, dimensiuni compacte, și prețului. Apoi Pulse Mi a adăugat Band un senzor de indicare a ritmului cardiac, dar a luat LED-urile de notificare RGB.


Și acum - cu Mi Band 2, fanii Xiaomi din întreaga lume sunt în cele din urmă obtinerea display-au dorit.

Xiaomi Mi Band 2 Review

 

Alte îmbunătățiri notabile sunt bateria mai mare (70mAh), care ofera o autonomie de pana la 14 zile, senzor cardiac îmbunătățit, senzorul de urmărire a mișcării, și conectivitate îmbunătățită Bluetooth. Cureaua are, de asemenea un design nou.

Design

MI Band 2 este ceva mai mare și mai gros decât predecesorii săi, deși Xiaomi a reușit să păstreze stilul său elegant, mai degrabă intacte. Întreaga parte din față este acoperit cu o pelicula lucioasa și sticlă rezistentă la amprente digitale, în timp ce senzorii sensibili la atingere sunt realizati din metal 0,05 mm anodizat.

 

Xiaomi Mi Band 2 Review

Firește, în partea de jos a Mi Band 2 are noul senzor optic de HR, în timp ce bolțurile de încărcare se află la una dintre laturile.

 

Xiaomi Mi Band 2 Review

Xiaomi Mi Band 2 este rezistent la apa (IP67) si praf, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la nimic. Și, dacă se murdareste, puteți spăla cu ușurință sub jet de apă de la robinet.

Xiaomi Mi Band 2 - Xiaomi Mi Band 2 Review Xiaomi Mi Band 2 - Xiaomi Mi Band 2 Review Xiaomi Mi Band 2 - Xiaomi Mi Band 2 Review 

Xiaomi Mi Band 2

Noua Curea este mai moale și mai plăcuta pentru piele. Aceasta dispune de un design îmbunătățit, în scopul de a menține Mi Band 2 ferm în interior. Xiaomi promite că nu va apărea accidental de la curea, și pot să confirm acest lucru nu a avut loc pe parcursul lunii am folosit banda.

AFIȘAJUL

Micul "Ecran OLED este de 0.42 monocrom. Se poate afișa ora, numărul de pași, distanța totală, caloriile arse, ritmul cardiac, procentajul bateriei și iconițe pentru a vizualiza notificările primite (alarma, mesaje, e-mail, apeluri, Whatsapp, Facebook, Wechat etc).

Ecranul este  luminos și vizibil chiar și în lumina directă a soarelui.  

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori