Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Xiaomi
Cod produs: xiaomi08
Disponibilitate: Lipsa stoc
109 Lei

Free shipping

Baterie externa Xiaomi Mi 10000mAh

Acest dispozitiv are un cablu micro USB cu adaptor tip C care este disponibil pentru mai multe dispozitive precum: tableta, telefon, notebook, laptop. Este compatibil si cu dispozitive iOs. 

Bateria externa Xiaomi Mi este eleganta si mult mai subtire decat bateriile externe obisnuite de 10000mAh. Acesta functioneaza chiar daca este la incarcat sau alimenteaza alte dispozitive, incarca rapid in ambele sensuri; regleaza automat puterea de alimentare la iesire, acest lucru asigurand incarcarea in siguranta a fiecarui dispozitiv.

Bateria externa Xiaomi Mi este ideala si pentru incarcarea dispozitivelor cu putere redusa precum casti Bluetooth sau bratari high tech (smart/fitness). Este nevoie sa apesi de 2 ori butonul de alimentare pentru a seta incarcarea de 2 ore la putere redusa. Acest dispozitiv este dotat cu USB cu 9 straturi de protectie pentru smart control chips. Se incarca si alimenteaza eficient, avand 93% rata de conversie.

Datorita mecanismului de protectie sensibil la temperaturi, functioneaza in siguranta la diferite temperaturi, are protectie la scurtcircuit, la curenti mai mari sau mai mici fata de cei din fabricatie, nu se poate supra-incarca sau alimenta necorespunzator, opreste automat incarcarea daca nu este bine conectata. Dispune de buton de reset.Specificatii tehnice

Dimensiuni - 128,5 x 75 x 12,58mm

Greutate - 228g

Culoare - disponibil pe auriu

Baterie - Li-Pol

Output - 12V 1.5A/9V 2A/5V 2.4A ( Typ )

Tip Baterie - Quick Charge, Protectie Supratensiune

Timp Incarcare Completa - Cca 3.5 Ore(La 18W, Cablu Standard); Cca 6 Ore (La 10W, Cablu Standard)

Input - 12V 1.5A/9V 2A/5V 2A ( Typ )

Incarcare -0 ℃ —45 ℃ (Typ); 

Alimentare -20 ℃ ~ + 60 ℃ (Typ)Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori