Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Apple
Cod produs: iphone-7plus
Disponibilitate: Lipsa stoc
3.949 Lei

Opţiuni disponibile


Free shipping

Telefon mobil Iphone 7 Plus

 

iPhone 7 imbunatateste dramatic cele mai importante aspecte ale experientei de utilizare iPhone. El introduce cele mai avansate noi camere. Cea mai buna performanta si autonomie a bateriei unui iPhone. Difuzoare stereo care-ti ofera o calitate a sunetului incredibila. Cel mai luminos, si care reda cele mai multe culori ecran de iPhone. Rezistent la stropi si apa.

Conexiuni 4G LTE mai rapide, cu cel mai bun roaming din intreaga lume.

Fara fire. Fara incurcaturi. Fara precedent.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt rezistente la stropi, apa si praf si au fost testate in conditii controlate de laborator, obtinand un rating de IP67 conform standardului IEC 60529. Stropii, apa si praful nu sunt conditii permanente si rezistenta poate scadea ca urmare a uzurii normale. Nu incercati sa incarcati un iPhone umed; consultati ghidul utilizatorului pentru instructiuni de curatare si uscare. Daunele cauzate de lichide nu sunt acoperite de garantie.

Finisajul lucios al culorii Jet Black este realizat printr-un proces de mare precizie, in noua pasi , de anodizare si lustruire. Suprafata sa este la fel de rezistenta ca si a celorlalte produse anodizate de la Apple; cu toate acestea, datorita luciului puternic pot aparea micro-abraziuni fine cu utilizarea. Daca acest lucru va ingrijoreaza, va sugeram sa utilizati una dintre multele carcase disponibile pentru a proteja iPhone-ul.

Autonomia bateriei depinde de reteaua de telefonie mobila, locatie, puterea semnalului, configurarea dispozitivului, utilizare, si multi alti factori; rezultatele reale pot varia. Bateria are un numar limitat de cicluri de reincarcare si poate fi necesara in cele din urma inlocuirea ei de catre un service autorizat Apple. Durata de viata a bateriei si durata ciclurilor de incarcare variaza in functie de utilizare si setari. Testele de baterie sunt efectuate folosind anumite unitati iPhone. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori