Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Nikon
Cod produs: nikon-d850
Disponibilitate: Pre-Order
15.500 Lei

Free shipping

Aparat foto profesional Nikon D850 Body

 

Nikon D850 reprezinta urmatorul nivel in fotografierea in format FX de inalta rezolutie si la viteza ridicata si va fi un instrument apreciat pentru cei care nu fac compromisuri in privinta versalitatii si a calitatii exceptionale a imaginii. Este ideal pentru fotografi profesionisti asu aspiranti, pentru cei pasionati de fotografierea peisajelor, evnimentelor sportive, moda, nunti, precum si pentru continut multimedia.

Nikon D850 este succesorul aparatului foto Nikon D810, aparat care a fost elogiat pentru capacitatea de redare clara si curata, precum si pentru carcateristicile tonurilor bogate. Acest nou si puternic aparat foto digital SLR in format FX este proiectat cu o gama de noi tehnologii, caracteristici si imbunatatiri ale perfomantelor, care sunt rezultatul direct al feedback-ului primit de la utilizatori. 

Nikon D850 va depasi asteptarile fotografilor care cauta noi posibilitati de fotografiere la rezolutie inalta si la viteza ridicata, pe care doar un Nikon de acest calibru, completat de obiective NIKKOR, le poate oferi.*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 1 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori