Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: Canon-5D
Disponibilitate: Pre-Order
14.490 Lei

Free shipping

Aparat foto profesional Canon EOS 5D Mark IV 24-105mm F4 IS L II, Full frame, 30Mpx, Video 4K,  Touchscreen

 

Descriere produs

 

Camera EOS 5D Mark IV se bazeaaă pe mostenirea puternica a seriei 5D cu excelenta imagistica ideala pentru fotografi de nunta si portret, fotografi pentru natura si peisaj, precum si pentru fotografi creativi. Calitatea superba a imaginii este realizata cu senzorul de 30,4 megapixeli Canon cu cadru complet, iar videoclipul extrem de detaliat de 4K este capturat cu usurinta.

Acuratetea focalizarii a fost imbunatatita cu un sistem rafinat de AF cu 61 de puncte si cu obiectivul Canon Dual Pixel CMOS revolutionar, AF pentru AF rapid si neted, atat pentru inregistrarea video, cat si pentru fotografia live.

Functionarea rapida este imbunatatita cu procesorul de imagine Canon DIGIC 6+, care ofera o fotografiere continua de pana la 7,0 fps1. Built-in Wi-Fi2, GPS3 si un panou tactil usor de navigat permit aparatului foto sa devina o extensie a dvs.

Camera EOS 5D Mark IV se bazeaza pe mostenirea puternica a seriei 5D, oferind imbunatatiri uimitoare in ceea ce priveste calitatea, performanta si versatilitatea imaginii. Angajamentul Canonului fata de excelenta imagistica este sufletul modelului EOS 5D Mark IV. Fotografii nunti si portretisti, fotografistii de natura si peisaj, precum si fotografii creativi vor aprecia stralucirea si puterea pe care EOS 5D Mark IV le ofera.

 


*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 1 si 8 zile. 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori