Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: Canon-50mm
Disponibilitate: Pre-Order
1.631 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.4 USM

 

Descriere produs

 

Obiectivul standard de 50mm f / 1.4 este o alegere extraordinara atat pentru fotografii casual, cat si pentru cei profesionisti. Obiectivul este echipat cu doua elemente de lentila cu refracrie si o noua optica gaussiana, care combina eliminarea astigmatismului si suprimarea diferentelor astigmatice. Ca urmare, obiectivul obtine imagini clare, cu o aprindere mica chiar si la deschiderea maxima. Viteza f / 1.4 a obiectivului, in același timp, este perfectă pentru fotografierea cu lumina disponibila. Si ca un bonus, acest obiectiv este singurul obiectiv din sistemul EF care ofera un microMicro Ultra Sonic Motor (USM) extra-mic, oferind totodata o optiune de focalizare manuală permanenta. Alte caracteristici includ o distanta de focalizare de aproape 1,5 metri, o dimensiune a filtrului de 58 mm.

Specificatii

Distanta focala: 50 mm

Diafragma maxima: f / 1,4L

Constructia lentilelor: 7 elemente în 6 grupe

Unghi de vizualizare: 46 grade

Ajustarea focalizarii: Sistem de extindere liniara generala cu USM

Cea mai apropiata distanta de focalizare: 1,5 metri

Dimensiune filtru: 58mm

Dimensiuni: 2,9 cm in diametru si 2 cm lungime*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori