Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Ninebot
Cod produs: 9bot-03
Disponibilitate: Lipsa stoc
2.390 Lei 4.500 Lei

Free shipping

NineBot One - Transport personal + Smartwatch CADOU

La achiziţionarea acestui produs primiţi un SmartWatch 2 în 1 GRATUIT!

 

ONE ESTE TOT

Ninebot One este un mijloc de transport personal inteligent, modern şi interactiv. Cu acest mini-robot ca şi transportor îţi iei rămas bun de la aglomeraţie şi te bucuri de libertatea de mişcare într-un stil personal şi foarte cool.

 

DESIGN FUTURIST

Elegant, trendy, frumos şi practic! Textură aparentă de porţelan delicat şi cel mai original stil de carcasă de pe piaţă!

 

PANOURI CE PERMIT CULORI OPŢIONALE

O multitudine de culori disponibile, orice utilizator îşi poate personaliza singur Ninebot One după gust, sau pentru o apariţie senzaţională.

 

MÂNER ASCUNS

Atunci când nu este în uz, mânerul nu este la vedere. Uşor şi portabil, Ninebot One beneficiază de un mâner dintr-un poliuretan elastic şi un aliaj de magneziu şi poate fi scos în exterior de fiecare dată când ai nevoie să-l transporţi.

 

CONCEPT MODULAR DE DESIGN

Uşor de accesat la interior, dezmembrare simplă a pieselor principale, service rapid.

 

MANER ASCUNS

Atunci cand nu este in uz, manerul nu este la vedere

Usor si portabil, Ninebot One beneficiaza de un maner dintr-un poliuretan elastic si aliaj de magneziu ce poate fi scos in exterior de fiecare data cand ai nevoie sa-l transporti

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori