Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: ronin-s
Disponibilitate: Pre-Order

Free shipping

 

Indrazniti sa miscati!

Proiectat pentru camere DSLR si fara oglinda, combinatiile Ronin-S stabilizare avansata, control de precizie si capacitati de control manual de focalizare intr-un factor compact, cu o singură mana. Cu Ronin-S, creatorii pot trage cu libertatea de fotografii stabilizate in miscare.

Design

Cadrul inovator al lui Ronin-S ridica sarcina utila a camerei deasupra Axei Roll, facand obstructia afisajului incorporata a aparatului foto libera si mereu in linia vizuala. Acest design ergonomic elibereaza, de asemenea, Ronin-S de tremuratul nedorit cand va deplasati de la un spatar la o pozitie verticala intr-o singura bucata.
 
 

 

 

SmoothTrack

Cu o singura mana, tehnologia SmoothTrack va permite sa treceti usor de la miscare la unghiul camerei fara efort. Doua grupuri de parametri personalizabile va permit sa stocati setarile dvs. preferate SmoothTrack, comutand intre ele intr-un singur clic. Noua modalitate sportiva a lui Ronin-S creste inteligent modul de reactie SmoothTrack pentru a tine pasul cu orice miscare.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!