Despre GNEX

   

      Având o experiență vasta in domeniul electronicelor si gadget-urilor, www.Gnex.ro este un magazin online care doreste sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de DroneCamere Video AutoCamere Spion, precum si Echipamente de Supraveghere și Monitorizare. Magazinul este administrat de societatea Protek Astral SRL, firma cu capital integral Românesc cu sediul în localitatea Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, Nr 23.

 

Suntem Reprezentatul Oficial si Unic Importator autorizat in Romania al companiei Walkera, unul dintre cei mai mari producatori de drone din lume.

In luna martie 2015 am deschis la Cluj primul service autorizat Walkera din Romania, care permite remedierea intr-un timp de 5-7 zile a oricarei probleme, atat software cat si hardware.

Pentru colaborari privind comercializarea produselor Walkera va rugam sa ne contactati pe email la adresa: office@gnex.ro sau telefonic: 0364431133

 

- Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.

- Suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să raspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

- Prețuri scăzute și competitive. Datorită faptului că suntem importatori la o mare parte din produse, precum și că magazinul nostru este exclusiv online, ne putem permite să oferim prețuri scăzute și competitive, neavând alte cheltuieli suplimentare cu showroom-uri, sedii, etc.

-  Multiple metode de plată: ramburs, transfer bancar, depunere directă, numerar in showroom

- Multiple metode de livrare, prin trei companii de curierat rapid și prin Poșta Română, firma noastră asigură livrarea produselor în întreg teritoriul României cât și în Europa.

- Toate produsele cumpărate din magazinul online www.Gnex.ro sunt asigurate gratuit pe tot parcursul livrării de la ieșirea din magazin până la usa dumneavoastră.

- Magazinul nostru este reprezentat în Asociația Română a Specialiștilor în Securitate, fiind la curent continuu cu toate schimbările din domeniul securității private.

- Magazinul nostru respectă legea Română și statul de drept.